تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرزتهیه پلو بندری
طرزتهیه پلو بندری


 مواد لازم:



پیاز ریز خرد شده :  ۱ عدد

سیر خرد شده :  ۴یا ۳ عدد

فلفل سبز تند خرد شده :   ۱عدد

گوجه فرنگی خرد شده :  ۱ عدد

کنسرو ماهی تن   :  ۱ قوطی

برنج  :   ۱/۵ پیمانه

شوید خرد شده   :  ۳۰ گرم یایک مشت پر

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران   :  به میزان کافی

 

طرز تهیه:
طرزتهیه پلو بندری


 مواد لازم:



پیاز ریز خرد شده :  ۱ عدد

سیر خرد شده :  ۴یا ۳ عدد

فلفل سبز تند خرد شده :   ۱عدد

گوجه فرنگی خرد شده :  ۱ عدد

کنسرو ماهی تن   :  ۱ قوطی

برنج  :   ۱/۵ پیمانه

شوید خرد شده   :  ۳۰ گرم یایک مشت پر

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران   :  به میزان کافی

 

طرز تهیه:

اول پیاز را کمی تفت می دهیم. سپس سیر و فلفل سبز را اضافه می کنیم وهمه مواد را با هم تفت می دهیم. ماهی تن را که با چنگال از هم باز کردیم کمی تفت می دهیم و سپس شوید، گوجه فرنگی و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم، به اندازه نصف استکان، در حدی که فقط مواد با هم مخلوط شوند در آن آب می ریزیم.
 

هنگامی که جوش آمد از روی حرارت برمی داریم. برنج خیس شده را روی حرارت می گذاریم، وقتی جوش آمد، مواد را به برنج اضافه می کنیم. پس از خشک شدن آب برنج، آن را دم می گذاریم.



طبقه بندی: انواع پلو و چلو، انواع غذاهای جنوبی،
برچسب ها: طرزتهیه پلو بندری، انواع غذاهای جنوبی، انواع پلو مخلوط، طرزتهیه انواع پلو، انواع پلو ایرانی، انواع پلو ها، پخت انواع پلو،

تاریخ : پنجشنبه 26 تیر 1393 | 20:42 | نظرات