طرزتهیه کتلت دسته دار


مواد لازم :


راسته گوساله یا گوسفند با استخوان : 1 عدد

سفیده تخم مرغ : 3 عدد

آرد سوخاری :  به میزان لازم

نمك و فلفل :  به میزان لازم



طرز تهیه :
طرزتهیه کتلت دسته دار


مواد لازم :


راسته گوساله یا گوسفند با استخوان : 1 عدد

سفیده تخم مرغ : 3 عدد

آرد سوخاری :  به میزان لازم

نمك و فلفل :  به میزان لازم



طرز تهیه :

ابتدا راسته را به صورتی برش دهید كه به هر برش یك تكه استخوان باقی بماند. سپس با بیفتكوب گوشت را كوبیده تا پهن و نازك شود . در یك كاسه سفیده های تخم مرغ , نمك و فلفل را با چنگال بزنید, سپس گوشت را در سفیده زده در آرد سوخاری بغلطانید تا دو طرف آن كاملاً آغشته به آرد سوخاری شود.

در یك ماهیتابه (ترجیحاً چدنی باشد ) مقداری روغن بریزید روی حرارت بگذارید داغ كه شد كتلت های دسته دار را در آن سرخ كنید تا دو طرف آن كاملاً برشته شود , سپس از ماهیتابه خارج كنید و به ظرف اصلی منتقل اصلی منتقل كنید و مطابق سلیقة خود تزئین كنید .



طبقه بندی: انواع کوکو و کتلت،
برچسب ها: طرزتهیه کتلت دسته دار، طرز تهیه کتلت گوشت، طرز تهیه کتلت خوشمزه، طرز تهیه انواع کتلت، روش تهیه کتلت، روش پخت انواع کتلت، آموزش آشپزی ملل،

تاریخ : پنجشنبه 26 تیر 1393 | 16:53 | نظرات

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو