تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طز تهیه برنج مخلوط کره ای
طز تهیه برنج مخلوط کره ای


مواد لازم:


گوشت استیک :   ۲۵۰ گرم

گلابی :  یک عدد

سیر : ۴ حبه

زنجبیل :  یک قاشق غذاخوری

سس سویا   :  ۴ قاشق غذاخوری

شکر   :  یک قاشق غذاخوری

سرکه  :   یک قاشق غذاخوری

روغن کنجد   :  ۲قاشق غذاخوری

برنج  :  یک و نیم پیمانه

جوانه لوبیا  :   یک لیوان

اسفناج  :   ۴ لیوان

دانه کنجد  :  یک قاشق مرباخوری

روغن مایع  :   ۵ قاشق مرباخوری

کدو   :  یک عدد متوسط

هویج  :   ۲ عدد متوسط

سس تند  :   به دلخواه

تخم مرغ  :   ۴ عدد

نمک و فلفل  :   به میزان کافی

 
 
 طرز تهیه:

طز تهیه برنج مخلوط کره ای


مواد لازم:


گوشت استیک :   ۲۵۰ گرم

گلابی :  یک عدد

سیر : ۴ حبه

زنجبیل :  یک قاشق غذاخوری

سس سویا   :  ۴ قاشق غذاخوری

شکر   :  یک قاشق غذاخوری

سرکه  :   یک قاشق غذاخوری

روغن کنجد   :  ۲قاشق غذاخوری

برنج  :  یک و نیم پیمانه

جوانه لوبیا  :   یک لیوان

اسفناج  :   ۴ لیوان

دانه کنجد  :  یک قاشق مرباخوری

روغن مایع  :   ۵ قاشق مرباخوری

کدو   :  یک عدد متوسط

هویج  :   ۲ عدد متوسط

سس تند  :   به دلخواه

تخم مرغ  :   ۴ عدد

نمک و فلفل  :   به میزان کافی

 
 
 طرز تهیه:


استیک را به برش های نازک در بیاورید و در گلابی، ۲ حبه سیر له شده ، زنجبیل رنده شده، ۳ قاشق غذاخوری سس سویا ، شکر، سرکه، یک قاشق غذاخوری روغن کنجد و نمک و فلفل به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید. برنج را به صورت کته در بیاورید. جوانه لوبیا را برای ۴ دقیقه در آب گرم بپزید، صاف کنید و در یک قاشق مرباخوری روغن کنجد، یک قاشق مرباخوری سس سویا و کمی نمک تفت دهید و کنار بگذارید. ااسفناج ها را برای یک دقیقه در آب گرم قرار دهید و در بیاورید و با فشار دادن آب اضافه را تخلیه کنید. اسفناج ها را نیز در ۲ قاشق مرباخوری روغن کنجد و دانه کنجد کمی تفت دهید.

 

در ظرفی ۲ قاشق مرباخوری روغن مایع داغ کرده و کدو که به صورت نازک برش خورده، هویج رنده شده و ۲ حبه له شده سیر را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و در ظرف خالی کنید. دوباره یک قاشق مرباخوری روغن داغ و برش های نازک استیک را تفت دهید. در ماهیتابه ۲قاشق مرباخوری روغن داغ و تخم مرغ ها را هرکدام جداگانه نیمرو کنید به طوری که زرده آن سفت نشود. برای هر پرس، مقداری برنج ریخته، سبزی ها، گوشت و یک عدد تخم مرغ ، کمی دانه کنجد، روغن کنجد و سس تند بریزید و میل کنید.



طبقه بندی: انواع پلو و چلو، انواع غذاهای کره ای،
برچسب ها: طز تهیه برنج مخلوط کره ای، طرز تهیه غذای کره ای، آموزش غذای کره ای، دستور پخت غذای کره ای، انواع پلو مخلوط، طرزتهیه انواع پلو، آموزش آشپزی فرنگی،

تاریخ : پنجشنبه 26 تیر 1393 | 11:47 | نظرات