تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرزتهیه کیک پرتقالی
طرزتهیه کیک پرتقالی


مواد لازم :


خامه زده شده برای تزئین : 3 پیمانه

رنده پوست پرتقال : 1 قاشق چایخوری

آب پرتقال :  1 پیمانه

بیكینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری

آرد  :   3 پیمانه

كره   :  1 پیمانه

وانیل شكری   :  1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ   :  6 عدد

پودر قند   :  2/1 1 پیمانه

 

طرز تهیه :
طرزتهیه کیک پرتقالی


مواد لازم :


خامه زده شده برای تزئین : 3 پیمانه

رنده پوست پرتقال : 1 قاشق چایخوری

آب پرتقال :  1 پیمانه

بیكینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری

آرد  :   3 پیمانه

كره   :  1 پیمانه

وانیل شكری   :  1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ   :  6 عدد

پودر قند   :  2/1 1 پیمانه

 

طرز تهیه :

فر را روی 350 درجه فارنهایت روشن نمائید . تا گرم شود سفیده و زردة تخم مرغ ها رااز هم جداكنید . زرده ها رابا نیم از پودر قند و وانیل شكری مخلوط نموده و با همزن برقی خوب بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود. كره را روی حرارت آب كرده , با بقیه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه كرده و باهم مخلوط نمائید .
 

سپس آرد و بیكینگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا شكل همزن روی آن محو نشود و كاملاً فرم بگیرد . بعد به مایه فوق الذكر افزوده و آرام هم بزنید تا مخلوط شود .
 

كف قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را چرب نموده و كمی آرد پاشیده مایه را در قالب ریخته و به مدت یك ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید . در صورت تمایل روی كیك را می توانید با خامة زده شده تزئین نمائید .



طبقه بندی: انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرزتهیه کیک پرتقالی، انواع کیک تولد، انواع کیک ها، طرزتهیه انواع کیک، آموزش انواع کیک، طرز تهیه کیک با پودر کیک، طرز تهیه کیک پرتقالی برای 4 نفر،

تاریخ : پنجشنبه 26 تیر 1393 | 10:58 | نظرات