تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه باسلوق رولتی
طرز تهیه باسلوق رولتی



مواد لازم:

 
گردو یا بادام :  به مقدار لازم

نشاسته : 350 گرم

آب : یک و یک دوم لیوان

گلاب : یک دوم لیوان

شکر   :  300 گرم

کره ی پاستوریزه  :   1 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل   :  به مقدار لازم

نشاسته ذرت  :   به مقدار لازم

 
 

طرزتهیه:
طرز تهیه باسلوق رولتی



مواد لازم:

 
گردو یا بادام :  به مقدار لازم

نشاسته : 350 گرم

آب : یک و یک دوم لیوان

گلاب : یک دوم لیوان

شکر   :  300 گرم

کره ی پاستوریزه  :   1 قاشق غذاخوری

پودر نارگیل   :  به مقدار لازم

نشاسته ذرت  :   به مقدار لازم

 
 

طرزتهیه:

ابتدا آب و نشاسته رو با هم خوب مخلوط کردم بعد شکر رو اضافه کردم خوب هم زدم تا مخلوط شدن بعد گلاب رو اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم مرتب هم زدم تا احساس کردم داره سفت میشه قبل از اینکه سفت بشه از روی حرارت برداشتم اما مرتب هم میزدم بعد کره نداشتم یک قاشق روغن مایع اضافه کردم و باز هم زدم تا کاملا مواد مخلوط شد و مثل یه گلوله وسط ظرفم بود بعد چند دقیقه در دمای محیط موند بعد میتونین روی کاغذ روغنی این کار رو انجام بدین یا پلاستیک پهن کنین.

چند رنگ رو روی هم میزاریم و بعد گردو یا بادوم رو یک طرف رولت میزاریم و بعد میپیچیم .

 

من رنگ قرمز رو با آب لبو و رنگ قهوه ای با پودر کاکایو و رنگ زرد رو با پودر کاسترد درست کردم .

چند ساعت در یخچال میزاریم باشه و بعد برش میدهیم و با پودر نارگیل تزیین میکنیم .



طبقه بندی: انواع شیرینی،
برچسب ها: طرز تهیه باسلوق رولتی، طرز تهیه باسلوق، طرز تهیه انواع شیرینی، انواع شیرینی خانگی، پخت انواع شیرینی، پورتال جامع آموزش آشپزی، اموزش اشپزی ایرانی،

تاریخ : دوشنبه 23 تیر 1393 | 15:01 | نظرات