تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کیک برنجی یک غذای کره ای
طرز تهیه کیک برنجی یک غذای کره ای



دستور اول تهیه کیک برنجی:

 

مواد اولیه:


برنج هندی :  4 فنجان

بادام هندی :  25 گرم

نارگیل مکعبی خرد شده :  به مقدار لازم

پودر هل : تعدادی

شیره قند   :  4 فنجان

آب :   4 فنجان

 

 

طرز تهیه:
طرز تهیه کیک برنجی یک غذای کره ای



دستور اول تهیه کیک برنجی:

 

مواد اولیه:


برنج هندی :  4 فنجان

بادام هندی :  25 گرم

نارگیل مکعبی خرد شده :  به مقدار لازم

پودر هل : تعدادی

شیره قند   :  4 فنجان

آب :   4 فنجان

 

 

طرز تهیه:

برنج را از شب پیش خیس کنیدصبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنیدسپس آن را آسیا کنیدظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.

کیک برنجی

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنیدسپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شودسپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شودبعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزیدروی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.

کیک برنجی


کیک برنجی


کیک برنجی


دستور دوم تهیه کیک برنجی:


موادلازم:


برنج پخته شده : 3 فنجان

تخم مرغ خوب زده شده: 2  عدد

آرد : 3 قاشق غذاخوری

شیر : 2/1 فنجان

نمک : 1قاشق غذاخوری

 
 

طرزتهیه:

 

تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ،‌ سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ،‌ آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .


کیک برنجی


کیک برنجی



طبقه بندی: انواع غذاهای کره ای، انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه کیک برنجی یک غذای کره ای، انواع کیک ها، طرز تهیه غذای کره ای، آموزش غذای کره ای، دستور پخت غذای کره ای، طرز تهیه کیک برنجی، پورتال جامع آموزش آشپزی،

تاریخ : دوشنبه 23 تیر 1393 | 12:48 | نظرات