تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کیک یزدی
طرز تهیه کیک یزدی




مواد مورد نیاز جهت تهیه کیک یزدی :

 

 
روغن جامد ( به صورت مایع ذوب شده) : ۱۵۰ گرم

تخم مرغ : ۳عدد

نمک میوه : یک قاشق مربا خوری

جوش شیرین : یک قاشق مربا خوری

وانیل   :  یک قاشق مربا خوری

ماست  :   ۲۰۰ گرم

آرد   :  ۳۰۰ گرم

پودر شکر :    ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه کیک یزدی :

طرز تهیه کیک یزدی




مواد مورد نیاز جهت تهیه کیک یزدی :

 

 
روغن جامد ( به صورت مایع ذوب شده) : ۱۵۰ گرم

تخم مرغ : ۳عدد

نمک میوه : یک قاشق مربا خوری

جوش شیرین : یک قاشق مربا خوری

وانیل   :  یک قاشق مربا خوری

ماست  :   ۲۰۰ گرم

آرد   :  ۳۰۰ گرم

پودر شکر :    ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه کیک یزدی :

در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته وبا مفتول دستی بزنید تا به صورت یکدست در آید ، پس از آن پودر شکر را به آن اضافه کنید و بعد ماست و وانیل و جوش شیرین و نمک میوه را داخل خمیر ریخته و مخلوط می کنیدسپس آرد رابا الک کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمالی بدست آید پس از آن خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره آسان در قا لبهای مخصوص کیک یزدی بزنید و قالبها را در سینی چیده ودر فر در دمای ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.

 

نکته : داخل قالبها را یا با روغن چرب کرده و یا کپسول مخصوص قالبها را از لوازم قنادیها تهیه فرمائید.



طبقه بندی: انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه کیک یزدی، طرز تهیه انواع کیک، طرز پخت کیک یزدی، طرز تهیه کیک با پودر کیک، طرز کیک یزدی، طرز تهیه کیک اسفنجی، طرز تهیه کیک ساده،

تاریخ : یکشنبه 22 تیر 1393 | 23:41 | نظرات