تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه بامیه
طرز تهیه بامیه


مواد لازم برای بامیه:


 
آرد : 200 گرم

آب :  300 گرم

تخم مرغ : 3عدد

روغن جامد : یك قاشق سوپخوری

شكر  :   نیم كیلو

نمك   :  یك سوم قاشق چایخوری

آب  :   150 گرم

آبلیمو  :   2 قاشق سوپخوری

گلاب   :  كمی

 
 

طرز تهیه :
طرز تهیه بامیه


مواد لازم برای بامیه:


 
آرد : 200 گرم

آب :  300 گرم

تخم مرغ : 3عدد

روغن جامد : یك قاشق سوپخوری

شكر  :   نیم كیلو

نمك   :  یك سوم قاشق چایخوری

آب  :   150 گرم

آبلیمو  :   2 قاشق سوپخوری

گلاب   :  كمی

 
 

طرز تهیه :

آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می كنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری كه خمیر به صورت یك تكه درآید. سپس بعد از كمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه می كنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این كه بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یك قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه كرده و با خمیر مخلوط كنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره كنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می كنیم.


برای سهولت كار بهتر است روغن را كمی داغ كرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یك دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال كه داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می كنیم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.



طبقه بندی: انواع شیرینی،
برچسب ها: طرز تهیه بامیه، طرز تهیه انواع شیرینی، طرز تهیه بامیه، طرزتهیه بامیه، شیرینی بامیه، انواع شیرینی خانگی، پخت انواع شیرینی،

تاریخ : یکشنبه 22 تیر 1393 | 19:57 | نظرات