تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کیک هلو
طرز تهیه کیک هلو



مواد لازم:




شکر :چهار قاشق غذاخوری

پودر جوزهندی : ربع قاشق چای خوری

هلوی خرد شده (ترجیحاً حلقه شده) : دو فنجان

آب لیموی تازه : یک قاشق چای خوری

آرد  :   یک و یک سوم فنجان

شکر   :  سه چهارم فنجان

بیکینگ پودر  :   یک و سه چهارم قاشق

نمک   :  ربع قاشق چای خوری

کره  :   سه قاشق غذاخوری

تخم مرغ  :   یک عدد

شیر   :  نصف فنجان

وانیل   :  یک قاشق چای خوری

 

 طرز تهیه:
طرز تهیه کیک هلو



مواد لازم:




شکر :چهار قاشق غذاخوری

پودر جوزهندی : ربع قاشق چای خوری

هلوی خرد شده (ترجیحاً حلقه شده) : دو فنجان

آب لیموی تازه : یک قاشق چای خوری

آرد  :   یک و یک سوم فنجان

شکر   :  سه چهارم فنجان

بیکینگ پودر  :   یک و سه چهارم قاشق

نمک   :  ربع قاشق چای خوری

کره  :   سه قاشق غذاخوری

تخم مرغ  :   یک عدد

شیر   :  نصف فنجان

وانیل   :  یک قاشق چای خوری

 

 طرز تهیه:

کره را روی حرارت ذوب کرده و با چهار قاشق غذاخوری شکر و جوز هندی مخلوط کنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و برش های هلو را درون آن بچینید و بعد کمی آب لیمو روی آنها بپاشید.
 

آرد را با شکر، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. سپس کره نرم شده، شیر و وانیل را به مخلوط آرد بیفزایید. خمیر را کاملاً با همزن مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید. حال خمیر حاصله را روی هلوها بریزید و به مدت35 دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از خارج کردن از فر، اجازه دهید تا پنج دقیقه خنک شود و سپس آن را درون ظرف موردنظر برگردانید.



طبقه بندی: انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه کیک هلو، طرز تهیه انواع کیک، طرز تهیه کیک اسفنجی، طرز تهیه کیک ساده، طرز تهیه کیک تولد، سایت آموزش آشپزی، روش تهیه کیک،

تاریخ : جمعه 20 تیر 1393 | 16:22 | نظرات