تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه پودینگ لیمویی
طرز تهیه پودینگ لیمویی

کل زمان تهیه: 5/2 ساعت

 


مواد لازم : برای 8 نفر

 

 
زرده تخم مرغ :  6 عدد

شکر :  1 فنجان و 2 قاشق سوپ خوری

آرد ذرت :  3/1 فنجان

پوست رنده شده لیمو : 1 قاشق سوپ خوری

نمک  :   4/1 قاشق چای خوری

شیر   :  2/1. 3 فنجان

آب لیمو تازه  :   1 فنجان

خامه   :  1 فنجان

 


طرز تهیه:
طرز تهیه پودینگ لیمویی

کل زمان تهیه: 5/2 ساعت

 


مواد لازم : برای 8 نفر

 

 
زرده تخم مرغ :  6 عدد

شکر :  1 فنجان و 2 قاشق سوپ خوری

آرد ذرت :  3/1 فنجان

پوست رنده شده لیمو : 1 قاشق سوپ خوری

نمک  :   4/1 قاشق چای خوری

شیر   :  2/1. 3 فنجان

آب لیمو تازه  :   1 فنجان

خامه   :  1 فنجان

 


طرز تهیه:


1- در ظرفی زرده تخم مرغ، 1 فنجان شکر، آرد ذرت، پوست لیمو، نمک، 2/1 فنجان شیر را خوب بزنید، و به تدریج در حین زدن بقیه شیر را اضافه نمایید. مواد را در ماهی تابه ای بریزید.


2- ماهی تابه را روی حرارت ملایم بگذارید، و کمی که به جوش افتاد و سفت شد، شعله را خاموش کنید و آب لیمو را اضافه نمایید.


3- مخلوط را از الک رد کنید. و در ظرف های مناسب بریزید و آنها را داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند (در حدود یک ساعت و نیم)
 

4- موقع سرو خامه را با 2 قاشق شکر خوب بزنید. در آخر خامه روی دسرها را تزئین کنید.



طبقه بندی: انواع پودینگ و ژله، انواع دسر و پیش غذا،
برچسب ها: طرز تهیه پودینگ لیمویی، طرز تهیه انواع پودینگ، انواع پیش غذا، طرز تهیه انواع دسر، طرز تهیه پودینگ اماده، طرز تهیه دسر خوشمزه، طرز تهیه دسر های خوشمزه،

تاریخ : جمعه 20 تیر 1393 | 14:01 | نظرات