تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کیک انجیر و ماست
طرز تهیه کیک انجیر و ماست


یك انجیر یكی دیگر از كیك‌های میوه‌ای است كه در آن به جای شیر از ماست استفاده می‌شود و طعم نسبتا ترش ماست در تركیب با شیرینی حاصل از انجیر و عسل، كیكی خوشمزه را ایجاد می‌كند.

 

 
مواد لازم  : برای 8 نفر

 
انجیر متوسط(هر كدام را به 8 قسمت تقسیم كنید) :  10 عدد

عسل :  3 قاشق سوپ‌خوری

كره نرم‌شده : 200گرم یا یك پیمانه

پودر قند : 175گرم یا سه‌چهارم پیمانه

پوست رنده‌شده لیمو ترش :  1 عدد

پوست رنده‌شده پرتقال : نصف پرتقال

تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن جدا شود)   :  4 عدد

آرد سفید گندم   :  225 گرم یا 2 پیمانه

بیكینگ پودر  :   یك قاشق چای‌خوری

سودا  :   یك قاشق چای‌خوری

ماست   :  250 میلی‌لیتر یا یك پیمانه

مقداری عسل   :  برای براق كردن انجیرهای پخته روی كیك

 


طرز تهیه:


طرز تهیه کیک انجیر و ماست


یك انجیر یكی دیگر از كیك‌های میوه‌ای است كه در آن به جای شیر از ماست استفاده می‌شود و طعم نسبتا ترش ماست در تركیب با شیرینی حاصل از انجیر و عسل، كیكی خوشمزه را ایجاد می‌كند.

 

 
مواد لازم  : برای 8 نفر

 
انجیر متوسط(هر كدام را به 8 قسمت تقسیم كنید) :  10 عدد

عسل :  3 قاشق سوپ‌خوری

كره نرم‌شده : 200گرم یا یك پیمانه

پودر قند : 175گرم یا سه‌چهارم پیمانه

پوست رنده‌شده لیمو ترش :  1 عدد

پوست رنده‌شده پرتقال : نصف پرتقال

تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن جدا شود)   :  4 عدد

آرد سفید گندم   :  225 گرم یا 2 پیمانه

بیكینگ پودر  :   یك قاشق چای‌خوری

سودا  :   یك قاشق چای‌خوری

ماست   :  250 میلی‌لیتر یا یك پیمانه

مقداری عسل   :  برای براق كردن انجیرهای پخته روی كیك

 


طرز تهیه:



1 - فر اجاق گاز را روی 180درجه سانتی‌گراد یا 350درجه فارنهایت یا شماره 4 از قبل گرم كنید. قالب كیكی با قطر 23سانتی‌متر را آماده كنید، سپس كف و دیواره آن را بعد از چرب كردن با روغن مایع، با كاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید.

 

حالا برش‌های انجیر را در كنار و همچنین روی هم در كف قالب بچینید و 3 قاشق عسل را روی انجیرها بریزید.

 

2 - كره، پودر قند، رنده پوست لیمو و پرتقال را در كاسه بلوری بزرگی بریزید و با همزن شروع به مخلوط كردن آنها بكنید تا مخلوط حاصل، بی‌رنگ شده و پف كند. سپس كم‌كم زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده و هم بزنید.

 

3 - مواد لازم خشك شامل آرد، بیكینگ پودر و سودا را در ظرفی با هم مخلوط كرده و سپس كمی از آن را به مخلوط كرمی اضافه كنید و خوب هم بزنید، سپس یك قاشق ماست به آن افزوده و هم‌زدن را ادامه دهید. همین كار را به نوبت تا زمانی تكرار كنید كه مخلوط خشك و ماست تمام شده و خمیری حاصل شود.

 

4 - كاسه تمیزی آماده كنید و سفیده‌های تخم‌مرغ را در آن بریزید و با مخلوط‌كن آن‌قدر بزنید تا پف كرده و سفت شود. حالا ابتدا نیمی از آن را به مایه كیك اضافه كرده و آرام هم بزنید، سپس باقیمانده سفیده زده‌شده را افزوده و هم‌زدن را یكی‌دو بار به آرامی انجام دهید. مایه كیك را روی انجیرها بریزید و به مدت یك ساعت در فر حرارت دهید تا بپزد.



طبقه بندی: انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه کیک انجیر و ماست، طرز تهیه انواع کیک، طرز تهیه انواع کیک ها، طرز تهیه کیک، طرز تهیه انواع کیک و شیرینی، طرز تهیه ی انواع کیک، طرز تهیه انواع کیک خانگی،

تاریخ : جمعه 20 تیر 1393 | 02:24 | نظرات