طرز تهیه آبگوشت بزباش آموزش آشپزی


مواد لازم :  برای 6 نفر

 
گوشت: 0/5 کیلو

سبزی(تره،جعفری,شنبلیله) :750 گرم

لوبیا قرمز(چشم بلبلی) : یک استکان

لیمو عمانی:  4 عدد

پیاز :1 عدد

نمک: به میزان کافی

فلفل: به میزان کافی

زردچوبه:  به میزان کافی

سیب زمینی: 5 عدد

 

طرز تهیه :
طرز تهیه آبگوشت بزباش آموزش آشپزی


مواد لازم :  برای 6 نفر

 
گوشت: 0/5 کیلو

سبزی(تره،جعفری,شنبلیله) :750 گرم

لوبیا قرمز(چشم بلبلی) : یک استکان

لیمو عمانی:  4 عدد

پیاز :1 عدد

نمک: به میزان کافی

فلفل: به میزان کافی

زردچوبه:  به میزان کافی

سیب زمینی: 5 عدد

 

طرز تهیه :

گوشت را تکه تکه و با پیاز سرخ کنید و بگذارید بپزد . لوبیا را از شب پیش خیس کنید . زردچوبه را در کمی روغن تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید . سبزی را خرد و با کمی روغن سرخ کنید . گوشت که نیم پز شد ، لوبیا را بیفزایید . وقتی لوبیا نیم پز شد ، سبزی را اضافه کنید . نمک و فلفل و لیمو عمانی و سیب زمینی را پس از پختن همه مواد اضافه کنید .



طبقه بندی: انواع آبگوشت،
برچسب ها: آبگوشت بزباش، آموزش پخت آبگوشت بزباش، طرز تهیه آبگوشت بزباش، مواد لازم برای آبگوشت بزباش، آموزش انواع غذاهای ایرانی، آموزش پخت انواع آبگوشت، آشپزباشی،

تاریخ : دوشنبه 2 تیر 1393 | 23:46 | نظرات

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو