تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه ذرت مکزیکی
طرز تهیه ذرت مکزیکی


مواد لازم:
 


کنسرو ذرت :  1 عدد

قارچ خرد شده : 50 گرم

کره گیاهی :  30 گرم

پودر سیر :  1 قاشق چایخوری

پودر آویشن  :  1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه  :  به میزان لازم

آبلیموی تازه  :  1 قاشق سوپخوری

مایونز  :  در صورت دلخواه




طرز تهیه:

طرز تهیه ذرت مکزیکی


مواد لازم:
 


کنسرو ذرت :  1 عدد

قارچ خرد شده : 50 گرم

کره گیاهی :  30 گرم

پودر سیر :  1 قاشق چایخوری

پودر آویشن  :  1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه  :  به میزان لازم

آبلیموی تازه  :  1 قاشق سوپخوری

مایونز  :  در صورت دلخواه




طرز تهیه:

 

* قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.

 

** کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود.
 
 

*** مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.

 

**** کره،پودر سیر،پودر آویشن،فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.

 

***** دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.




طبقه بندی: انواع دسر و پیش غذا،
برچسب ها: طرز تهیه ذرت مکزیکی، طرز تهیه انواع دسر، طرز تهیه انواع پیش غذا، آموزش پخت انواع غذاها، طرز پخت ذرت مکزیکی، مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی، نحوه درست کردن ذرت مکزیکی،

تاریخ : جمعه 13 تیر 1393 | 01:46 | نظرات