طرز تهیه آبگوشت و ترید آموزش آشپزی

موارد لازم : برای 5 نفر

 
گردن متوسط :یک عدد حدود 800گرم

پیاز متوسط : 2 عدد

نخود و لوبیای سفید :حدود یک لیوان

زردچوبه و ادویه گرام ماسالا :کمی

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

سیب زمینی کوچک: 4 الی 5 عدد

جعفری و گشنیز خرد شده: کمی

پیاز کوچک رنده شده :  یک عدد

 


طرز تهیه :
طرز تهیه آبگوشت و ترید آموزش آشپزی

موارد لازم : برای 5 نفر

 
گردن متوسط :یک عدد حدود 800گرم

پیاز متوسط : 2 عدد

نخود و لوبیای سفید :حدود یک لیوان

زردچوبه و ادویه گرام ماسالا :کمی

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

سیب زمینی کوچک: 4 الی 5 عدد

جعفری و گشنیز خرد شده: کمی

پیاز کوچک رنده شده :  یک عدد

 


طرز تهیه :

نخود و لوبیا را ازیک روز قبل خیس کنید و آب آنرا عوض کنید . گوشت را شسته و همراه با پیاز و نخود و لوبیا و کمی زردچوبه بپزید . وقتی پخت ادویه و سیب زمینی را اضافه کنید . وقتی سیب زمینی پخت رب گوجه را اضافه کنید و نمک و تندی غذا را بچشید . آب آبگوشت باید حدود 5 الی 6 لیوان باشد تا بتوان از آن هم ترید تهیه کرد .پس از اتمام مراحل پخت استخوان ها را جدا و گوشت و حبوبات و سیب زمینی را بکوبید . و با پیاز رنده شده و جعفری و گشنیز خرد شده مخلوط کنید و کمی آب لیموترش تازه رویش بریزید و نمک آنرا بچشید . آب آبگوشت را در ظرف کشیده و رویش کمی دارچین و جعفری و گشنیز بپاشید و سر میز ببرید . از نان لواش خشک یا نرم میتونین برای ترید استفاده کنین . گوشت کوبیده را میتوانید با پیاز رنده شده مخلوط کرده و داخل ظرف یا دیس کشیده سرو کنید .

 

 نکات مربوط به تهیه آبگوشت و ترید

 
گوسفند یا ماهیچه یا سردست با استخوان باشد .



طبقه بندی: انواع آبگوشت،
برچسب ها: نکات مربوط به تهیه آبگوشت و ترید، دستور پخت آبگوشت و ترید، مواد لازم برای تهیه آبگوشت و ترید، مواد لازم برای درست کردن آبگوشت و ترید، سایت آشپزی و شیرینی پزی، آشپز باشی، آشپزی ایرونی،

تاریخ : سه شنبه 3 تیر 1393 | 00:32 | نظرات

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic