تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کیک کشمشی و پرتقالی
طرز تهیه کیک کشمشی و پرتقالی


مواد لازم:

 
روغن مایع : نصف لیوان

شکر : یک و نیم لیوان

تخم مرغ : 3 عدد

آرد : یک ونیم لیوان کمی بیشتر

بکینگ پودر:1 قاشق غذاخوری

وانیل :  سر قاشق چای خوری

شیر :  نصف لیوان

جوش شیرین:  نوک قاشق چایخوری

رنده شده قسمت نارنجی پوست پرتقال :  یک قاشق غذاخوری

کشمش پلویی  : 2 قاشق

 
 

طرزتهیه:
طرز تهیه کیک کشمشی و پرتقالی


مواد لازم:

 
روغن مایع : نصف لیوان

شکر : یک و نیم لیوان

تخم مرغ : 3 عدد

آرد : یک ونیم لیوان کمی بیشتر

بکینگ پودر:1 قاشق غذاخوری

وانیل :  سر قاشق چای خوری

شیر :  نصف لیوان

جوش شیرین:  نوک قاشق چایخوری

رنده شده قسمت نارنجی پوست پرتقال :  یک قاشق غذاخوری

کشمش پلویی  : 2 قاشق

 
 

طرزتهیه:

در کاسه و یا ظرفی گود روغن مایع و شکر را خوب با هم مخلوط کرده و با مخلوط کن به هم میزنیم تا یک دست شود.
 

تخم مرغها را یکی یکی و با فاصله اضافه کرده و پس از شکستن و ریختن داخل مواد با همزن مواد را مرتب میزنیم . ( یعنی تخم مرغ اولی را شکسته اضافه میکنیم و خوب با همزن میزنیم و دو تای دیگر هم به همین ترتیب یکی پس از دیگری با فاصله زمانی).
 

سپس شیر و وانیل را اضافه می کنیم و همچنان با همزن مخلوط می نماییم.
 

آرد و بکیم پودرو جوش شیرین را که قبلا حاظر کرده بودیم ( بکیم پودرو جوش شیرین را داخل آرد ریخته و از الک رد میکنیم تا آردمان سبک شود.) کم کم به موادمان می افزاییم و همچنان هم میزنیم تا بر روی مواد ما حباب حاصل شود ، حالا مواد ما حاظر است.
 

نصف مواد را در ظرف دیگر ریخته و با کشمش قاطی میکنیم .
 

و نصف دیگر را با پوست پرتقال به طور کامل مخلوط می نماییم.


دو ظرف مخصوص کیک که نچسب هست را با کره کاملا چرب میکنیم و مواد را در هر دو میریزیم و در فر که قبلا رو۳۰۰ تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گزاشته بودیم و گرم شده قرار می دهیم.
 

بعد از ۲۰ دقیقه یک چوبکبریت داخل کیک کرده و در میاریم اگر مواد به چوبکبریت نچسبیده باشد یعنی کیک ما حاظر هست در غیر اینصورت زمان را ادامه میدهیم.



طبقه بندی: انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه کیک کشمشی و پرتقالی، طرز تهیه انواع کیک، کیک کشمشی، کیک پرتقالی، آشپزباشی، آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی، سایت آشپزی و شیرینی پزی،

تاریخ : جمعه 13 تیر 1393 | 00:40 | نظرات