تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه
طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه


مواد لازم :

 
تخم مرغ : 6 عدد

شكر :  2/3 پیمانه

نمک :  1/8 قاشق چایخوری

شیر داغ : 3/4 -3 پیمانه

وانیل شكری :1/2 قاشق چایخوری

شکر  : 1/2 پیمانه برای ته ظرف

 

طرز تهیه :
طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه


مواد لازم :

 
تخم مرغ : 6 عدد

شكر :  2/3 پیمانه

نمک :  1/8 قاشق چایخوری

شیر داغ : 3/4 -3 پیمانه

وانیل شكری :1/2 قاشق چایخوری

شکر  : 1/2 پیمانه برای ته ظرف

 

طرز تهیه :

فر را روی حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت روشن كنید . تخم مرغ ها را با دو سوم پیمانه شكر و نمك مخلوط كنید و با چنگال هم بزنید. به تدریج شیر داغ و وانیل ارا اضافه كنید . یك دوم پیمانه شكر را در قالب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید . دائماَ هم بزنید تا ذوب شود و رنگ آن طلائی گردد. سپس قالب را از روی حرارت بردارید . ظرف را تكان دهید تا دیوارهای قالب به كارامل آغشته شود . در صورتیكه بخواهید كرم كارامل را در ظرفهای یكنفره تهیه نمائید . كارامل آماده را ته ظفهای یكنفره ریخته ، سپس مایهه آماده شده فوق الذكر را در داخل ثالب آغشته به كارامل بریزید. پس از آن ، در ظرف بزرگی كه مقداری آب در آن ریخته اند ، بگذارید و به مدت یك ساعت در كف فر قرار دهید . پس از یك ساعت از فر بیرن آورده با كمك یك چاقو كه آنرا دور تا دور كرم می گردانید و با تكان دادن قالب ، كرم را از قالب جدا نموده ، ولی كرم را ار قالب بیرون نیاورید . قالب را پس از سرد شدن به مدت ده الی دوازه ساعت در یخچال قرار داده تا كاملاَ كرم خنك شود ، بعد كرم را در ظرف دیگری برگردانید . مجدداَ در یخچال قرار داده دو الی سه ساعت دیگر بماند ، سپس سرو نمائید



طبقه بندی: انواع دسر و پیش غذا، انواع کرم و شکلات،
برچسب ها: طرز تهیه کرم کارامل، طرز تهیه انواع دسر، طرز تهیه انواع کرم کارمل، مواد لازم کرم کارامل، آماده کردن کرم کارامل، آموزش انواع غذا ها، آموزش آشپزی،

تاریخ : پنجشنبه 12 تیر 1393 | 17:39 | نظرات